Nagradni konkurs #0002

Nagradni konkursi magazina Mehatronika usmereni su ka učenicima, studentima i profesorima. Nadamo se da ćemo kroz njih motivisati dalju znatiželju i interesovanje za razna IT i tehnološka polja...
Svaki konkurs se nalazi u svom topic-u unutar ovog foruma. Aktivni konkursi su uvek zakačeni za vrh, a objave za predstojeće konkurse i rezultati se nalaze u forumu za obaveštenja.
Locked
dAlx
Global moderator
Global moderator
Posts: 83
Joined: Tue Feb 20, 2024 12:16 am

nagradni konkurs 2 forum.jpg
nagradni konkurs 2 forum.jpg (240.47 KiB) Viewed 46 times
PROPOZICIJE NAGRADNOG KONKURSA #0002


Organizator Nagradnog konkursa #0002 je magazin Mehatronika. Nagradni konkurs traje u periodu od 03.09.2024. godine do 30.09.2024. godine do 23:59 h, na teritoriji Republike Srbije. Učešćem u nagradnom konkursu izričito se prihvataju ovde navedeni uslovi učešća.

SVRHA NAGRADNOG KONKURSA

Nagradni konkurs priređuje se i provodi u svrhu:
- promocije mehatronike, elektronike, programiranja i mejkerskih veština;
- izbora pobednika i podelu nagrada u okviru nagradnog konkursa.

PRAVO UČESTVOVANJA

Pravo učešća u nagradnom konkursu imaju sva punoletna fizička lica - državljani i/ili rezidenti Republike Srbije koji se prijave na način utvrđen ovim pravilima. Maloletna lica mogu učestvovati uz nadzor punoletnih lica: roditelja ili nastavnika.

MEHANIZAM UČESTVOVANJA

Nagradni konkurs #0002 se realizuje na internet stranici www.magazinmehatronika.com.

Ulaskom na naznačenu internet stranicu učesnik dobija sve informacije o nagradnom konkursu.

Prvi korak učesnika je da na zaprati jedan od profila magazina Mehatronika:
Facebook (https://www.facebook.com/magazinmehatronika),
mreži X (https://x.com/mmehatronika)
ili LinkedIn (https://www.linkedin.com/company/magazin-mehatronika).

Drugi korak je da nam pošalje poruku na mail info@magazinmehatronika.com ili ličnu poruku našem Facebook ili LinkedIn profilu sa svojim imenom i prezimenom.

U slučaju nejasnoća ili problema molimo pošaljite poruku na info@magazinmehatronika.com.

Napomena: Ukoliko je učesnik maloletno lice, prijavu e-mailom neophodno je da prijavu e-mailom pošalje nastavnik ili roditelj koji će u slučaju osvajanja nagrade i preuzeti nagradu.

U nagradnom konkursu mogu da učestvuju svi koji:
su stariji od 18 godina, a maloletni uz nadzor roditelja ili nastavnika,
su saglasni sa ovim Pravilima ,
pristaju da Organizatoru ostave svoje lične podatke (ime, prezime, adresu, kontakt telefon i e-mail adresu) u svrhu kontaktiranja ukoliko je učesnik osvojio nagradu, za objavu imena dobitnika, kao i za promotivne potrebe Organizatora vezane uz ovaj nagradni konkurs.

Za sve informacije vezane za nagradni konkurs, učesnici se mogu obratiti organizatoru putem e-mail adrese info@magazinmehatronika.com.

FOND NAGRADA I PREUZIMANJE NAGRADE

Izbor dobitnika biće slučajan.

Fond nagrada:
Nagrada: Dva dobitnika dobijaju po Banana Pi BPi P2 Pro.

Imena dobitnika nagrada biće objavljena na internet stranici www.magazinmehatronika.com i na forumu forums.magazinmehatronika.com najkasnije 7 dana od završetka nagradnog konkursa.

Osvojene nagrade biće poslate na kućne adrese dobitnika.

Ukoliko se dobitnik nagrade ne javi u roku od 15 dana od dana zatvaranja konkursa smatraće se da je odustao od nagrade i organizator nema obavezu da mu nagradu isporuči.

Nagrade nisu zamenjive za novac niti druge nagrade.

UČESTVOVANJE U NAGRADNOM KONKURSU

Učesnici su dužni da pročitaju ova pravila pre nego što uzmu učešće, a pre nego što nastave, trebalo bi da odštampaju ili sačuvaju kopiju ovih pravila za svoju arhivu.

Prijavom za učestvovanje u ovom konkursu smatra se da je svaki učesnik pročitao/la ova pravila, da ih je razumeo i prihvatio u celosti i dao saglasnost za sledeće:
Saglasan/a sam sa davanjem mojih ličnih podataka.
Obavešten/a sam da se moji lični podaci kao što su ime i prezime, broj telefona, e-mail, prikupljaju zbog identifikacije dobitnika nagrade, slanja nagrade i u druge svrhe utvrđene ovim Pravilima
Takođe sam obavešten/a o svom pravu da svoj pristanak na davanje ličnih podataka opozovem, kao i svojim pravima u slučaju nedozvoljene obrade.
Pristajem da budem kontaktiran od strane Organizatora u vezi ovog nagradnog konkursa.
Potvrđujem da Organizator ne snosi odgovornost u slučaju zloupotrebe mojih odgovora kao i da Organizator nije odgovoran za štetu koja mi može nastati usled (zlo)upotrebe podataka koje ostavljam putem nagradnog konkursa.
Potvrđujem da u ovom nagradnom konkursu učestvujem dobrovoljno.

Organizator zadržava pravo u bilo kojem trenutku poništiti prijavu učesnika u sledećim slučajevima:
prijave učesnika za koje se utvrdi da nisu krerali nalog na forumu magazina Mehatronika ili su poslali nepotpune informacije o projektu sa kojim učestvuju,
prijave maloletnih učesnika bez pristanka nastavnika ili roditelja,

ODGOVORNOST ORGANIZATORA

Organizator ne preuzima nikakvu odgovornost:
- za bilo kakve incidente ili povrede koji bi nastale usled korišćenja dodeljenih nagrada, sa čime se nagrađeni izričito saglašavaju i prihvataju;
- za štetu pričinjenu učesniku, njegovoj računarskoj opremi, pametnom telefonu ili postojećim podacima na ovim uređajima, kao ni za lične i profesionalne posledice koje iz toga mogu proizaći za učesnika
- bilo kakve posledice nastale usled pogrešne upotrebe ili zloupotrebe uslova nagradnog konkursa od strane učesnika u nagradnom konkursu ili trećih osoba.

ZAŠTITA LIČNIH PODATAKA I PRAVO ORGANIZATORA NA OBJAVLJIVANJE PODATAKA O DOBITNICIMA

Svojim učešćem u nagradnom konkursu učesnici izričito prihvataju da se podaci, koji su neophodni za realizaciju nagradnog konkursa, čuvaju se samo u tu svrhu i koriste se samo za taj nagradni konkurs. Učestvovanjem u ovom konkursu učesnici su saglasni i daju dozvolu da, ukoliko postanu dobitnici nagrade, organizator može bez naknade koristiti i javno objaviti u štampanom, zvučnom, video materijalu njegove lične podatke: ime, prezime, i druge podatke koje učesnik/dobitnik stavi na raspolaganje, u svrhu javne objave rezultata nagradnog konkursa. Na poziv organizatora, dobitnik nagrade će dati svoju saglasnost i u pisanoj formi.


OSTALE ODREDBE

Autentično tumačenje pravila nagradnog konkursa utvrđuje isključivo organizator.
Locked